SoleX rijden bij Recreatiehoeve Speulenderwies?

 

SoleX rijden in het mooie en rustige Zuidoost Drenthe, tochten vanaf een mooie locatie tussen Schoonebeek en Nieuw Schoonebeek in de gemeente Emmen. Eén van de activiteiten aangeboden door Recreatiehoeve Speulenderwies. We rijden met de SoleXen onze eigen routes en komen dus niet op locatie.

 

SoleX

 

Ons bedrijf is gevestigd in een oude boerderij van 1897, omringd door diverse fruitbomen met appels, peren en pruimen..een lust voor het oog als de bomen zijn gevuld met bloesem. Mocht u ons een bezoek brengen in de zomer, dan is er een grote kans dat u uw eigen vruchten kunt plukken. Wij ontvangen u graag op onze sfeervolle oude deel met een heerlijk kopje koffie of thee!

 

Fruitbomen

 

 

U bent bij ons van harte welkom en kunt kiezen uit een ruime variatie aan activiteiten. Recreatiehoeve Speulenderwies heeft geen vaste openingstijden. We werken op afspraak. Voor een dichte deur komen is zowel voor u als voor ons een teleurstelling.

U kunt bij ons ook een optie nemen op een datum. Wij bieden u deze mogelijkheid voor een periode van 8 dagen, hierna komt deze te vervallen en geeft u ons de mogelijkheid deze datum vrij te maken voor een andere groep. Na deze 8 dagen wordt er niet gebeld met de vraag of u de optie wil omzetten naar een definitieve reservering.

Keuze genoeg bij Speulenderwies uit SoleX- en Kickbike tochten, klootschieten, een GPS wandel- of Kickbike tocht, XL-Games en boogschieten. Een combi-arrangement uit bovenstaande activiteiten behoort tot de mogelijkheden.

 

Aanbod

 

Speulenderwies, een echte aanrader voor een geweldige tijd op het Drentse platteland. Een ervaring die u niet mag missen!

En niet te vergeten….onze gezellige deel, waar wij onze groepen ontvangen met heerlijk bakje koffie of thee. U gaat terug naar grootmoeders tijd! Uitermate geschikt voor een keer anders vergaderen?  Plan uw vergadering bij ons op de deel. En na afloop een leuke activiteit?

Meer weten over de Dèle? Klikken maar!

 

Mocht u het besluit nemen om een activiteit te organiseren bij “Speulenderwies” dan wordt u hartelijk ontvangen door Karin & Allart. Zij zijn gastvrouw en gastheer.

Karin rijdt als begeleidster mee tijdens de SoleX ToerTochten en wordt bijgestaan door (schoon)zus en groepsbegeleidster….Margriet. Verder worden we tijdens de drukke periode regelmatig geholpen door onze overige vrijwilligers. Dankzij hun bijdrage kunnen we u een plezierige tijd bezorgen op het platteland!

 

Mogen we u spoedig begroeten?

‘t Team Speulenderwies.

U kunt ons ook volgen op Twitter en Facebook

Click als u ons wilt volgen.

Comments are closed.